gyogyszeralergia

2 éver diagnosztizáltak copd. 2014.januárban a seretide diskus gyogyszerem helyett THEOSPIREXT kaptam másfél hét mulva elvitt a mentő fulladással. a seretide diskust visszakaptam és nem is volt probléma.2015 januárban hörghuruttal beutaltak a Korányi tüdőszanatóriumba. miután hazaengedtek a szedet gyoszszerek között volt a Retafillin ami hasonló aTheospirexel. egy hetet voltam ithol eé elvitt a mentő fulladással, most eszméletvesztéssel. Intubáltak fél napig altattak az intenziven. az lenne a kérdésem előfordulhat-e hogy a fulladást a gyogyszer okozza.két hete itthol vagyok de ezt a gyogyszert nem merem szedni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza hörgőtágító témában

Kedves Kérdező!

Fulladását valószínűleg nem a gyógyszer okozta. Első esetben a Seretide elvonása ronthatta a légzését, másodszor valami egyéb ok. A nehézlégzés tisztázására konzultáljon tüdőgyógyászával.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. február 27., 14:57; Megválaszolva: 2015. február 27., 20:04
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2
Fokozott Interstitialis Rajzolat
Tisztelt Doktornő, Körülbelül 6 héttel ezelőtt gégefájdalmaim voltak, ami addig fokozódott, hogy a beszéd is nehezemre esett. A pandemias...
Napok óta fennálló mellkasi panasz
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy a tegnapi nap folyamán intenzívebben,de a közelmúltban is tapasztaltam furcsa mellkas...