PTX után flabelos

Üdvözlöm! 3hónapja volt egy jobb oldali 3cmes ptxem, 1csővel szívókezelést kaptam (elől a mellkasomba volt a cső) , azóta is vannak kisebb szúrások, főleg inkább a bal oldalon de gondolom ez normális mert most azt az oldalt terhelem jobban. A kérdésem a következő lenne hogy flabelos gépet használhatok e így 3hónap után? Válaszát előre is köszönöm! H.Henrietta

Dr. Kardos Tamás válasza PTX témában

Nagy valószínűséggel igen, azonban nem nagyon van ilyen irányú tapasztalat ilyen típusú gépekkel.

Kérdés: 2012. december 07., 15:44; Megválaszolva: 2012. december 10., 07:26
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
PTX - koronavírus
Tisztelt Doktor/Doktornő! 2010-ben volt spontán ptx-em, először becsöveztek, utána sajnos újból kialakult, 2 hétre rá megműtöttek, azóta fél...
Tudomutet utan
Udvozlom! 8napig tarto draines kezeles utan ami sikertelennek bizonyult, VATS mutetet hajtottak rajtam vegre, baloldali komplett spontan ptx miatt. 5napja...
Légmell
Tisztelt Címzett! 31 éves férfi vagyok, foci közben mellbe rúgtak és bal oldali tüdőm összeomlott, légmellet kaptam. Kezelésként mellkasi...
Légmell, Ptx
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hónappal ezelőtt alakult ki spontán PTX amelyet a bordák között mellkasba vezetett csővel szüntettek meg. A kérdés...
köhögés ptx bulla
Tisztelt doktornő! Pár hónapja bal oldali Ptx-em volt, műtöttek..a kérdésem a kövezkező lenne. A köhögés vagy tüsszentés megterhelő ezek után...