Broncho Waxom

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Terhességet tervezek a közeljövőben. Mivel életem során gyakran szenvedtem alsó és felső légúti fertőzésektől, melyekre nem ritkán antibiotikumot kellett szednem, azon gondolkodtam, érdemes lenne-e Broncho Waxom kúrát csinálnom a terhesség előtt. Azt láttam, hogy a gyógyszer terhesség alatt nem szedhető, de nem tudom, hogy az ilyen és hasonló immunerősítések és a teherbeesés között mennyi idő kell, hogy elteljen, (hogy kvázi "kiürüljön" a gyógyszer) A másik kérdésem, hogy jól tudom-e, hogy túl lehet esni ezen egy 30 napos kúra keretében is? (Mert már nem akarok hónapokat várni) . Mintha egyszer már régen szedtem volna így...Napi 1 tabletta reggel. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kardos Tamás válasza immunerősítés témában

Megelőzésre 3 hónapig kell használni 3x10 napig, 20 napos szünetekkel, így a leghatásosabb. Fellángolások esetén ezt megelőzheti egy 30 napos folyamatos napi kezelés. Tekintettel arra, hogy ez baktériumok kivonata, nem kell 1-2 napnál több kiürülési időt hagyni.

Kérdés: 2012. augusztus 01., 23:02; Megválaszolva: 2012. augusztus 04., 09:29
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkasröntgen lelet értelmezése
Diszkrét tüdőgyulladás DAB
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2