• Tüdőgyulladás után életmódváltás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jan. bal oldalon a szív rekeszszögletében ujjbegyni inhomogen infiltrátum márc.kiszélesedett jobb felső mediastinum jelenleg infiltrátum egyik oldalon sem látható, de a jobb sinus laterálisban h. ujjnyi folyadék van CT-re megyek májusban. mire számíthatok, addig is hogyan éljek?

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A korábbi mellkas röntgenen leírt eltérések aspecifikusak. Csak a lelet alapján nem lehet diagnózist adni, a CT indokoltnak tűnik. A jelenlegi életvitelen nem érdemes változtatni, kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és minden nap mozogjon legalább fél órát.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 30., 02:37; Megválaszolva: 2012. április 03., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: