• Szív környéki mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A mellkasom bal oldalán hetek óta enyhe tompa nyomó fájdalmat érzek bizonyos mozdulatoknál. A fájdalom helyét nehezen tudom meghatározni, a bal hónalj alatti bordáktól végig a mell alsó/középső részéig terjed, de csak a bal oldalon. A szegycsontnál már nem. Ezért olyan, mintha a szívem fájna. Mintha meg lenne nagyobbodva, és nyomná a bordáimat. Ez a tompa fájdalom főleg akkor tapasztalható, ha tüsszentek, éppen felülök, ha összehúzom magam, vagy ha törzsből jobbra fordulok. Ha hason fekszek, a nyomó érzés folyamatos a szívemnél (így hason aludni sem tudok). Nyugalmi helyzetben viszont egyáltalán nem érzem. Kicsit izomlázra hasonlít a fájdalomérzet. Köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        A leírás alapján mellhártya izgalom illetve mozgásszervi oka a legvalószínűbb, keresse fel a háziorvost, kivizsgálás szükséges!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 16., 11:05; Megválaszolva: 2012. március 19., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: