• Légmell után bal oldali szabálytalan dobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő! Múlt hét pénteken engedtek ki a kórházból PTX kezelése után. 5 napig voltam szíváson és miután kihúzták a csövet volt 2 h.ujjnyi PTX-em, de másnapra szerencsére ez felszívódott. Jelenleg olyan tünetem van, hogy bal oldalt, ha ülök és kihúzom magam illetve ha a bal oldalamra dőlök szabálytalan dobogást érzek(szívemtől eltérő) és ez nem tudom mitől lehet. Ez a szabálytalan érzés a szívem mellett 1-2 cm-re található és mintha ilyen kattogó hangot is hallanék. Előre is köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a légmell témában

        Tisztelt Kérdező! Az aktív gyógytorna és légzőtorna mindenképpen indokolt. Amennyiben nem újul ki a légmell, amit ellenőrizni érdemes, más probléma miatt nem kell aggódni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 19:53; Megválaszolva: 2012. március 08., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: