Baj lehet?

Tisztelt Válaszadó! Édesanyám (53) volt vérvételen és kapott egy levelet, hogy a tüdőgondozóba el kellene mennie. Igazából nem tudom, hogy mi állt a levélben és milyenek voltak az eredményei, de van mitől félnünk? Pontos időpontot nem tudok, hogy mikor is volt vérvételen, de tudom, hogy abban az időszakban kb 2-3 hétig náthás volt. Mivel gyermekek között dolgozik nehéz sokszor "kimásznia" a náthából. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a légzőszervi betegség témában

Sajnos én is csak találgatni tudok, hogy miért hívták vissza, nyilván volt eltérés a laboreredményekben, de ez alapján lehetetlen megjósolni, hogy mennyire komoly dologról lehet szó.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 27., 13:21; Megválaszolva: 2012. február 28., 13:23
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
gócárnyék
Makacs váladék
Köhögési inger
EF kiemelt ,kezdjek félni ?
Fojtogató érzés