• mellkas_ct_vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        mellkas_ct_vizsgálat eredménye: Bal oldalon a rekesz fölött heges pleuralis köteg látható. Előzmény: -évekkel ezelőtt volt egy tüdőgyulladásom. -40 évig dohányoztam, és most szoktam le. Kérdés: Kell ezzel foglalkoznom? Mert különben jól érzem magam. Köszönettel: bog

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A tartós dohányzás okozta tüdőkárosodás látható a CT vizsgálaton. További kivizsgálás nem indokolt, a leszokás nagyon helyes lépés volt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 18., 17:03; Megválaszolva: 2012. február 20., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: