• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Harmadik-negyedik napja fáj a mellkasom jobb oldala. Ilyen szúrás szerű érzés, mintha izomláz lenne, de mégsem az. Van egy pont ahol ha megnyomom úgy fáj, mintha lenne ott egy nagy lila folt. Légzéskor, köhögéskor nem fáj. Csak ha rosszul mozdulok, vagy karkörzést végzek. Eléggé ijesztő. Mitől lehet? Előre is köszönöm szépen!

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A panasz mozgással összefügg így a mozgásszervi eredet a legvalószínűbb. Pihenjen pár napot és szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt. Amennyiben pár nap alatt nincs javulás keresse fel háziorvosát fizikális vizsgálat elvégzése miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 09., 17:09; Megválaszolva: 2012. február 10., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: