• milyen betegség okozhat vérköpést?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám már napok óta vért köp fel elment orvoshoz de csak gyogyszert irtak neki mondván hogy légcsöve gyuladt be meg megpatanhatot egy hajszál ér vérezhet ez napokon keresztül? majd harmadik nap olyan roszul lett hogy ügyeletet kellet hivni nem utalta be korházba csak irt ö is gyogyszert és azt monta ha beszedte mind menjen el egy tüdö röngenre bár nem értem mért váratnak vele ennyi idöt! mit javasol mit csináljunk?

        Dr. Boros Miklós válasza a vérköpés témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen indokolt a fül-orr-gégészeti és a tüdőgyógyászati szakvizsgálat. A vérzés forását tisztázni kell.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 05., 11:10; Megválaszolva: 2012. február 06., 21:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: