• tüdőbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Egy mai vizsgálat után szeretném mielőbb kikérni véleményüket. Párom (32 éves sportember, semmi cigi, sem alkohol, viszont sok stressz) mai rtg felvétele miatt aggódunk. Ő rögtön a legrosszabbat feltételezi (rák), én pedig igyekszem nem pánikolni, amíg nincs egy konkrét diagnózis a kezünkben. A CT jövő héten esedékes. Vérvétel eredménye: magas vörösvértest szám, illetve a májfunkciós érték is emelkedett, a többi rendben. Ez áll a rtg lapon: A jobb tüdő alsó pólusa, az alsó lebenyartéria vetületében szélesebbé vált, mélyebb rekeszállás mellett. Egyébként változatlanul negatív lelet. Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: Hani

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező! A leírásban a daganat gyanúja még csak fel sem merül. Más ok lesz az artéria kiszélesedésének. Amennyiben bármilyen étrend-kiegészítőt szed abba kell hagyni, hiszen gyakran állnak májfunkciós zavar hátterében.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 24., 14:25; Megválaszolva: 2012. január 25., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: