• .............................................

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét kívánok! Elég hülyeségnek fog tünni de ez megtörtént barátaimmal elmentünk szórakozni a kocsmába és ott bent nagy füst volt és nem nagyon bírtam.... aztán valami történt hirtelen elkezdtem köhögni és nem múlt el már 7 éve és azóta se mentem el orvoshoz vajon mi lehet a bajom? nem állandóan köhögök minden nap néha vagy pánik betegség is lehet ez? nem fáj sehol szerencsére, nem fulladok... de hallok vmi sípolást is... Már tűdőrákos is lettem ennyi miatt?

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! A 7 évvel ezelőtti füst belélegzés nem áll kapcsolatban a jelenlegi panasszal. Mivel nem állandó köhögésről agy az allergia és a pszichés ok jön szóba. Legyen egy allergia és fül-orr-gégészeti vizsgálat. Jegyezze fel a köhögés körülményeit, párásítson otthonában. Amennyiben a szervi okot kizárják a pszichés ok áll a panaszok hátterében.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 15., 18:37; Megválaszolva: 2012. január 17., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: