• Angiomyolipoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Februárban találtak a bal vesémben egy 19-23 mm-es angiomyolipomát áprilisban a ct vizsgálaton a jobb vesémet nézték tévedésből az és azt mondták hogy nincs semmilyen elváltozásom az orvosom szerint nyugodjak meg mert a ct mindkét vesét látja szeretném kérdezni hogy ez így van-e azóta is tompán fáj a bal vesém környéke

        Dr. Veress Dóra válasza a CT felvétel témában

        Kedves Uram! Az orvosa igazat mondott, a CT mindkét veséjét egyszerre nézi, így biztosan észrevették volna, ha valami elváltozás lenne a bal oldalon is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 28., 15:44; Megválaszolva: 2011. június 30., 00:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés