• Kora terhesség alatt röntgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni. Körülbelül 5 napja volt nyaki gerinc röntgenem ahol kaptam ólomkötényt, de lumbalis gerinc röntgen is történt. A menstruációm ma lenne esedékes de jele még nincs. Tudom, hogy még bármi lehet, de nagyon aggódom hogy ha sikerült teherbe esni beteg lesz a babám. 5 éve próbálkozunk a második babával így nem is gondoltunk rá hogy állapotos lehetek. Köszönöm válaszát!

        Dr. Laki András válasza a Röntgen terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! A terhesség alatt végzett egy-két röntgenfelvételnek nagyon alacsony a kockázata, nincs oka aggodalomra.


        Kérdés: 2019. december 23., 18:49; Megválaszolva: 2019. december 25., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: