• Röntgen kiértékelés-másodvélemény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Korábbi kérdésem linkjét is becsatolnám (https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/kepalkoto_diagnosztika/161159) Abban kérném a segítségét, hogy el tudjam dönteni kinek higgyek végül. Készült egy Mr felvétel és egy Röntgen a sacrumról. Egyik magán cégnél, ezt a leleten látja ön is, a másik sztk-ban. Ketten két félét mondanak nekem. Az egyik azt hogy a törés ott van az Mr felvételen és egy elmozdult törés a röntgenen. A másik fél azt mondja hogy nem látja az Mr-en a törést és a röntgenen is max picike felritkulást lát. Látta 2 traumatológus, ketten két félét mondanak. Kaptam a fájdalomra Diprophos injekciót. A "törésemet" akkor vették észre 6-7 hét után mikor már kértem hogy valaki nézze meg mert baj van, így lett végül az MR. A fájl mérete nagyon nagy, de párom a saját webszerverére feltöltötte zip fájlként. Kibontva az IQ Wiew programmal megtekinthető, ahogy ön is írta hogy erre szükség lenne a kiértékeléshez. (Lite.exe programmal indítható(de biztosan ezt ön tudja). (Természetesen a válasz után ezeket a fájlokat töröljük). Kérem segítsen nekem, kinek hihetek, ha törés akkor legalább elmozdulva ne legyen. A töréssel állítólag semmit nem csinálnak...pihenjek( amit megtehettem volna az első 6 hétben). Ez valóban így van ne terheljem és ennyi?Reméljem beforr. Elnézést a lényeg lemaradt a legutóbbi kérdésnél is, ez Eda-ban történő szülés után keletkezett 3 nappal. Ekkor éreztem a fájdalmat. A szülés gyors volt és természetes. A link a szerverhez és lelethez: http://www.dentonweb.hu/rontgen.zip http://www.dentonweb.hu/mri.zip Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Laki András válasza a másodvélemény témában

        Tisztelt Kérdező! Technikai és jogi okokból képalkotó vizsgálatok másodvéleményezésére nincs lehetőség jelen oldalon. A szerkesztőség a kérdés díját készséggel visszafizeti Önnek. [email protected] Mielőbbi gyógyulást kívánok! Tisztelettel.


        Kérdés: 2019. szeptember 11., 16:51; Megválaszolva: 2019. szeptember 25., 19:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: