• Gyermekem Koponya MR vizsgálati eredményének érdeklődése.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Meg szeretném kérdezni, hogy mit jelentenek ezek a szavak és kell e aggódnom, a lányom lelete miatt. Köszönöm. T1 súlyozott sagittalis,T2 súlyozott SWI és FLAIR axialis, T2 súlyozott coronalis síkú és diffusios felvételeket készítettünk natívan. Kontrasztanyag/Dotarem/i.v. adása után T1 súlyozott felvételek készültek mindhárom síkban. Lelet: Középállású, norm.tágassagú kamrarendszer. Szabályos külső liquorterek. A parenchymában kóros jelintenzitású terület, kóros kontrasztanyag halmozás nem ábrázolódik. A középvonal megtartott. Vélemény: Intracranialisan organikus eltérés nem látható. BNO: R51HO Fejfájás

        Dr. Árki Ildikó válasza a koponya MR témában

        Tisztelt Kérdező! Az elkészült koponya MR véleményezése azt jelenti, hogy a koponyán belül szervi eltérés nem látható. (azaz nem találtak a vizsgálattal kórosat) Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 13., 09:38; Megválaszolva: 2019. augusztus 18., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: