• Mell ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy kérdésem lenne a mell ultrahanggal kapcsolatban. Szoptatás alatt is elvégezhető?

        Dr. Laki András válasza a ultrahang témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő ultrahangvizsgálat elvégezhető szoptatás alatt is, nincs káros hatása.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 12., 06:31; Megválaszolva: 2018. október 16., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm az MRI ki mutasa az epekövet epe polipot?
        Tisztelt Doktor Úr! Egy hete HIFU - fókuszált ultrahang - arckezelésen vettem részt, ami után részletes leírást kaptam az utána lévő időszak "ellenjavallatairól" úgy mint szolárium, szauna, napozás stb. Sajnos időközben szükséges lett...
        Tisztelt Hölgyem/Uram, Az egyik ismerősömnek hamarosan izotópos vizsgálaton kell részt vennie, a nap későbbi részèben találkoznunk kellene, azonban úgy néz ki, (3-4 hetes) kismama vagyok, és több helyen hallottam, hogy ilyenkor nem ajánlott...
        Kedves Doktor Úr! A komplex mammográfián a következő leletet kaptam. Fizikális vizsgálat: A bőr ép. A hónaljárkokvan kóros nyirokcsomó nem tapintható. Az emlőbimbokból valadék nem ürül. Röntgen: A jobb emlőről kiegészítő lat- lat...
        Rendszeresen, évente járok mammográfiára illetve mell ultrahangra. A mostani vizsgálat eredménye : jobb mell 8mm mikromész. Nagyon megijedtem. A doktornő mr vizsgálatot javasolt. Amúgy is nagyon pánikos típus vagxok. Most mi lesz?

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés