• Mell ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy kérdésem lenne a mell ultrahanggal kapcsolatban. Szoptatás alatt is elvégezhető?

        Dr. Laki András válasza a ultrahang témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő ultrahangvizsgálat elvégezhető szoptatás alatt is, nincs káros hatása.


        Kérdés: 2018. október 12., 06:31; Megválaszolva: 2018. október 16., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Laki Doktor Úr! 2019.szeptember 20-án végeztek egy hasi MR vizsgálatot és néhány nappal később meg is kaptam a leletet. Ennek értelmezésében és a további teendőkre vonatkozóan kérem, szíveskedjen tanácsot adni. Az epeköveket...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérem, értelmezze nekem a mellkasröntgenem eredményét, komoly betegségről van-e szó. A rekesz éles kontúrú. A sinusok szabadok. Jobb csúcsban pleura callus. A tüdőben bal oldalon basalisan, lateralisan néhány apró...
        Tisztelt Dr úr. Szeretném javaslatát kérni a mellékelt lelet értelmezése , véleményezésével kapcsolatban. Édesanyám legutóbbi lelet eredménye a következő volt: _____We: 28mm/h (max ref értéke 15) // Glukoz 6,85 (ref max 5.5) //Alkalikus...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        A te életedet mennyiben befolyásolja a migrén? Alábbi tesztünkből kiderül.
        Tiszta orrok, nyugodt napok