laparoszkópos varicocele

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 9 éve volt egy laparoszkópos varicocele műtétem. Ha emlékeim nem csalnak (bár nem tudom, hogy mi a műtéti gyakorlat) , a műtétet végző orvos az erek leszorításához fémkapcsokat használt. Azért fordulok most Önhöz, mert januárban, a deréktáji panaszaim miatt, egy MRI vizsgálaton fogok átesni és felmerült bennem a gondolat, hogy a laparoszkópos műtét során felhasznált kapcsok esetleg problémát okozhatnak a vizsgálat során. Elvégezhető az MRI vizsgálat? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza MRI témában

Fémklippek jelenlétét az MR vizsgálat előtt jelezni kell a vizsgáló orvos felé.

Kérdés: 2015. december 05., 15:17; Megválaszolva: 2015. december 07., 19:47
Kérdések és válaszok: Képalkotó diagnosztika
Fejfájás és kinking
Jó napot kívánok olyanban szeretném segítségüket kérni nem érgen készült MRI vizsgálatom és van rajta egy kifejezés amit nem értünk hogy mi...
Medence és hasi MRT
Tisztelt Doktor úr! A kérdésem az lenne, hogy egy medence + hasi MRT esetén pontosan melyik részek, szervek kerülnek vizsgálatra? A medence MRT...
CT vagy MR
Tisztelt Doktor Úr! A javaslatát szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy mellkas CT vagy MR vizsgálatot lenne érdemesebb elvégeztetni azzal a...
Mellkas-CT-eredmény értelmezése
Kedves András! Segítségét kérném értelmezni a leletet. Kaptam időpontot a pulmonológushoz, de kicsit sokára, és ideges vagyok, hogy mit...
Agyi probléma
Tisztelt dr Úr! 2021.09-én készült szédülés miatt natív Ct, amelynek eredménye: A középvonali képletek nem áttoltak. Az extra - és...