baba beteg

öt napja léguti probléma náthás panaszok, majd köhögés.két napja sipol szörcsög a kis mellkasa.ötödik napja cedax bébit kap, ill ambrobene szirupot, két napja teoph, kúp ill ventolin sz.e. mai rtg mkoldalon apro gócós rajzolat fokozósás éles szélű rekesz. mit jelent ez artg, a gy orvos csak azt mondta nem tetszik ez neki, ha fullad vigyem sbo-ra... Ez tüdő gyúlladás, vagy mi lehet? láza nincs jól eszik, éjjel alszik.Nézessem meg mással is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza csecsemő mellkas rtg témában

Kedves Kérdező!

A röntgen leírás kezdődő tüdőgyulladásra utal valóban érdemes lenne az SBO-ra bevinni a kicsit. Lehet, hogy a vénás antibiotikum kezelés lenne a hatásos a számára, sajnos több esetben a szájon áti kezelés nem elegendő.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2013. február 11., 16:11; Megválaszolva: 2013. február 15., 17:43
Kérdések és válaszok: Képalkotó diagnosztika
Mellkasröntgen covid után
Koponya mri lelet
Szeretném kérni Öntől az mri...
Koponya MR vizsgálat
CT Eredmény
Ma kaptam meg a vizsgálat eredményét .. szeretnek választ kapni mert nem ertem