• CT lelet eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A CT a következő van leírva. Az L.III.nívóban körkörös protrusio látható, a forameneket mérs. szűkíti,sérv nem látszik. Az L.IV.nívóban a hátradomborodó discus lapos benyomaot okoz a durazsákon, szűkíti a forameneket. Az L. V. nívóban protrusio nem llátható. A kisizületkben kifejezett dekeneratív jelek. Vél:Polydiscopathia. Protrusio disci i.v.L.III-IV. Kisizületi arthrosis.Szeretném tudni mi a betegségem, miért fáj annyira a lábam és a forgóm? Válaszát előre is köszönöm: Tisztelettel:Fazekasné

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábfájdalom, porckorongsérv témában

        Tisztelt Kérdező! Többszörös porckorong kiboltosulás van az ágyéki III-es és IV-es szintekben is. Emellett a csigolyál közötti kisízületekben kopásos, meszesedésre utaló jeleke vannak. Ezek okozhatnak derékból lesugárzó panaszokat. Gyógytorna, és fizioterápia segíthet elsődlegesen!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 16., 12:29; Megválaszolva: 2011. december 20., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés