Méhnyak daganat és inkontinencia

1.5 éve volt egy nagymütétem pesten méhnyak daganat elöre haladott állapotba ez egy nagykiterjedésü radikális mütét. Mütét közbe sérült hólyag és bél.elsö 2hónapba önkatéterezés.Utána kemo és sugár kezelés 8ik sugár kezelésnél elkezdödött a hólyagom elkezdett nyitogatni és nem tudtam tartani vizeletem azota folyamatosan betétttel létezek választ nem tudnak adni rá miért van ez? errre szeretnék választ kapni lehet-e kezelni vagy esetleg plasztikai mütétttel helyre állitani.itt vagyok 35évesen és nagyon megneheziti életkivitelem.ha megyek valahova inkább nem iszok nehogy baleset érjen ha iszok akkor meg futkozásom van és ha nincs közelembe wc bajba vagyok.köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza inkontinencia témában

Tisztelt Olvasónk!

A kismedencei daganatműtétek során az alapos tumormentességre törekedve sajnos áldozatul eshetnek a medence függesztőszalagjai, és akár a hólyag beidegzése is sérülhet. Először a pontos viszonyok tisztázására úgynevezett urodinámiás vizsgálatot érdemes végezni, és ez alapján tudják eldönteni a további teendőket. Javaslom, hogy keressen fel egy olyan intézetet, ahol végeznek ilyen vizsgálatot, és ott nagy eséllyel a megfelelő kezelést is megkapja.

Kérdés: 2010. december 15., 07:27; Megválaszolva: 2010. december 23., 10:42
Kérdések és válaszok: Inkontinencia (vizelettartási problémák)
szülés után
Nekem olyan problemam lenne hogy...1eve szültem és mostanában keztem el tornázni és azt vettem észre hogy ha ugralok torna közben akkor hiába megyek el...
Mikor érik be a szürkehályog és...
Sajnos a vizeletem egy egy csepp elcseppen és betétet kell hordanom, van e- erre gyogymod, hogy elmuljon. gyszereim, doxazosin, lavestra, atorva teva...
Inkontinenciára hormonmentes...
kedves Doktornő! kb. egy éve van vizeletartási problémám, nagyon kellemetlen, főleg, ha elutazom, azt szertném megkérdezni, hogy van -e olyan...
Vizelet inkontinencia
Tisztelt Doktornő/ Úr! Hólyagürítésnél, miután úgy érzem, hogy végeztem, marad valamennyi vizelet a szervezetemben, amely "felöltözködés"...