hólyagsérv

Több éve alakult ki hólyagsérvem, mellyel kétszer hüvelyfali plasztikával mütöttek: 1989 és 2012 évben.Sajnos kiújult. háló beültetése eredményes lehet-e, vagy jobb a harmadik hüvelyfali plasztikai műtét a nőgyógyász, aki megvizsgált, a hálót javasolta, amiről olvastam az interneten, tartok tőle, mert a tájékoztató szerint ezt követően is kiújulhat, az ambulancián az asszisztens nem javasolta a hálót.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza háló témában

A háló beültetés segíthet, az ismételt hüvelyplasztikától nem várható tartós eredmény.

Kérdés: 2017. március 19., 17:39; Megválaszolva: 2017. március 19., 17:44
Kérdések és válaszok: Inkontinencia (vizelettartási problémák)
Érszűkület?
Tiszteletem! Sajnos lassan 3 hónapja,hogy fáj a jobb lábam. A vádli, térd, combtő leginkább, bizsergő-nyughatatlan fájó érzés. Ha visszintesben...
Ösztrogén pótlás veszélyei
Kedves Doktor úr! Köszönöm kimerítő válaszát az inkontinenciáról, de én arra a kérdésre szerettem volna választ kapni, hogy a késztetéses...
szülés után
Nekem olyan problemam lenne hogy...1eve szültem és mostanában keztem el tornázni és azt vettem észre hogy ha ugralok torna közben akkor hiába megyek el...