VÁLASZT SZERETNÉK KAPNI A KÖVETKEZŐ DIAGNOZIS ALAPJÁN!

JÓ NAPOT KÍVÁNOK! Az uterus normális nagyságú. Az üreg felső harmada osztott de teljes uterus bicornisra jellemző képet nem mutat. Jobb oldalon az ovaiumban egy 17 mm nagyságú valamint több kisebb cysticus képet detectalható melyek follicullosok lehetnek. A kismedencében kevés folyadék észlelhető a vizsgált régióban kóros nagyságú nyirokcsomó nem ábrázolódik. EZ EGY MRI VIZSGÁLAT EREDMÉNY KB EGY HÓNAPJA VOLT EGY VETÉLÉSEM ELSŐ TERHESSÉG VOLT 6 HETES VOLTAM ÉS EZ UTÁN KERÜLT SOR AZ MRI VIZSGÁLATRA. AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY MILYEN BEAVATKOZÁSOK VAGY BEAVATKOZÁSRA LENNE SZÜKSÉG, A LELET ALAPJÁN? VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza kismedencei MR témában

Hysteroscopia: a méhüregi tükrözés, mellyel áttekinthető a méhürege. Az MRI vizsgálatkor észleltek okozhatják a vetélést. A méhüreg vizsgálatakor a fenti beavatkozással megoperálható a méhüreg osztottsága alkalmas esetben.

Kérdés: 2012. október 07., 19:43; Megválaszolva: 2012. október 09., 22:50
Kérdések és válaszok: Inkontinencia (vizelettartási problémák)
Érszűkület?
Tiszteletem! Sajnos lassan 3 hónapja,hogy fáj a jobb lábam. A vádli, térd, combtő leginkább, bizsergő-nyughatatlan fájó érzés. Ha visszintesben...
hólyagsérv
Több éve alakult ki hólyagsérvem, mellyel kétszer hüvelyfali plasztikával mütöttek: 1989 és 2012 évben.Sajnos kiújult. háló beültetése...
Ösztrogén pótlás veszélyei
Kedves Doktor úr! Köszönöm kimerítő válaszát az inkontinenciáról, de én arra a kérdésre szerettem volna választ kapni, hogy a késztetéses...