• Kombucha tea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011 július 17.-én mélyvénás trombózisom volt.Azóta Syncumart szedek.Azt szeretném kérdezni hogy lehet e mellette kombucha teát fogyasztani mert azt olvastam hogy jó hatással van az erekre.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kombucha témában

        Kedves Kérdező! Nem találtam meg az interneten, hogy mennyi tea K-vitamin tartalma, pedig ez igen fontos, mert a magas K-vitamin tartalom gyengíti a Syncumar hatását. A gyártónál járjon utána ennek, addig pedig ne fogyassza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 27., 17:12; Megválaszolva: 2011. október 28., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés