Syncumar és K1 vitamin

Megköszönöm, ha kaphatnék tanácsot, milyen étrend kiegészítőt szedhetnék napi 3 szem Syncumar mellett? Valaki ajánlotta az egyik multivitamint, megnéztem az összetételét, és van benne K 1 vitamin. Erre azt mondták, hogy a K 1 nem bírkózik a Syncumarral, csak a K 2 vitamin. Én inkább távol tartanám magamat ettől, viszont szeretném a diétás táplálkozásom miatt, ha kiegészíthetném mással a felépülésemet. Köszönöm a tanácsot.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza vitamin témában

Kedves Kérdező!

Valóban, én sem hagynám figyelmen kívül a K1 vitamint sem. Tudomásom szerint van egy C Food Matrix nevezetű táplálékkiegészítő, ami nem tartalmaz K vitamint, viszont rendkívül kedvező és hatásos összetételű termék, meglehetősen magas áron.

www.organicmission.hu weboldalon tud utánanézni.

MLM rendszerben értékesített termék, ha úgy dönt hogy érdekli, keressen újra.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2011. október 05., 18:56; Megválaszolva: 2011. október 07., 12:02
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Frizer oltást kaphatok e kedden,ha...
Tisztelt Doktornő! Pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kedden, 13-án megkaphatom a Frízer COVID elleni vakcinát. Korábban azért nem kaphattam...
Oltas utan munka?
Tisztelt Doktorno! 3 napja megkapta a covid elleni vedoltas elso adagjat. 1.5 napig laz, izonfajdalom, fejfajasom volt. Kerdesem az lenne, hogy van e...
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás
Fogamzásgátló spirál -...
Leiden hetero - sputnik
Üdvözlöm doktornő! Tünetmentes Leiden hetero vagyok, április 4.-én vasárnap kaptam az első adag Sputnik vakcinámat. Kérdésem, hogy kell-e...