Tüdőembólia után gyermekvállalás?

Tisztelt Doktornő! 25éves vagyok, második gyerekemet szültem. Szülés után tüdőembóliát kaptam. Most szúrom magam minden nap, vérhígítót kapok.Kb.fél évig. És utána? Hogyan leszek védett? Illetve egy nagyon fontos kérdés, mennyire veszélyes mégegy babát vállanom? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza tüdőembolia témában

Kedves Kérdező!

Ki kell vizsgálni a tüdőembólia okát, emiatt keressen fel hemosztazeológiai szakrendelést. Az októl függ, hogy mennyire rizikós a következő terhesség, ezt a hematológus fogja tudni megmondani.

Kérdés: 2011. július 14., 23:57; Megválaszolva: 2011. július 15., 15:26
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
masszázs érsebészeti szempontból
Üdvözlöm! Középkorú férfiként, nagyjából 15 hónapja tüdőembóliám zajlott le. A legutóbbi mellkas CT vizsgálat kimutatta, az erek...
INR érték és tüdőembólia
Tisztelt doktornő! Köszönöm válaszát és ezúton írom meg az INR értékeimet: 2011.06.03. 1, 97 és az utólsó pénteki értékem: 1, 80 volt....
Újra kiújulhat?
Két éve két oldali tüdő emboliám volt.ki jöttem a korházbol és sokkal könyebb volt a mozgás. nem fujtattam egy kis erősebb mozgástol. a Syncumárt...
Tüdöembolia
A tüdö embolia amely genetikailag örökölt mennyire veszelyes a masodik utan? Az elsö eletveszelyes volt 2 honap intenziv es 10 szazalék esely. A...