• Tüdőembólia után gyermekvállalás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 25éves vagyok,második gyerekemet szültem. Szülés után tüdőembóliát kaptam. Most szúrom magam minden nap,vérhígítót kapok.Kb.fél évig. És utána? Hogyan leszek védett? Illetve egy nagyon fontos kérdés,mennyire veszélyes mégegy babát vállanom? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdőembolia témában

        Kedves Kérdező! Ki kell vizsgálni a tüdőembólia okát, emiatt keressen fel hemosztazeológiai szakrendelést. Az októl függ, hogy mennyire rizikós a következő terhesség, ezt a hematológus fogja tudni megmondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 14., 23:57; Megválaszolva: 2011. július 15., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés