• Vérzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekemnek XI. faktorhiányos vérzékenysége van. Lehet-e ezzel versenyszerűen sportolni,edzésekre járni,mint közép-és hosszútávfutó.A fokozott fizikai terhelés nem provokálja a betegséget?Válaszát köszönöm.

        Dr. Molnár Anna válasza a vérzékenység témában

        Kedves Kérdező! A XI. faktorhiány általában nem jár súlyos fokú vérzékenységgel. (Szükség lenne a faktorszint ismeretére)A sportolás nem kontraindikált, viszont bizonyos műtéti beavatkozások előtt szükség lehet gyógykészítmény adására!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 11., 10:34; Megválaszolva: 2011. április 14., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: