• Gyógyszer keresés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előző műtétemnél Fraxiparin -t kaptam.Olvastam,hogy van helyette tabletta.Mi a neve és hol lehet beszerezni?Köszönettel

        Dr. Váróczy László PhD válasza a véralvadás témában

        Kedves Érdeklődő! Valóban léteznek már szájon át szedhető Fraxiparin-szerű készítmények (rivaroxaban, apixaban), de ezek egyelőre csak ortopédiai műtétek után írhatók fel Magyarországon. Ha Önnek más jellegű operációja lesz, akkor csak az injekciós forma jön szóba.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 27., 16:02; Megválaszolva: 2011. március 29., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő! 10 napja alsó végtagi trombózison estem át. Anamnézisben Leiden mutáció szerepel (+,-) heterozigóta. Sajnos a kórházi napok utáni kezelési eljárások egyáltalán nem egyértelműek. A kórházi felvételt megelőző napon...