Thrombocyta csökkenése segítség

Tisztel Doktornő! másfél éve műtöttek 6-szor, és gyomor rezekciót csináltak fekély miatt, ami vérzett. Azóta hál istennek teljesen jól vagyok, minden értékem normális, kivéve a thrombocytát ami jelenleg 114.Ez az érték majd egy éve 154 volt még. A műtéteim során rengeteg vért kaptam.Ez a csökkenés várhatóan megáll, illetve van-e rá valami kezelés, vagy mit tudok tenni, mert kissé aggaszt. Aki műtött azt mondta ez enm igényel semmi különösebbet még.Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza thrombocyta témában

Kedves Kérdező!

Az Ön trombocyta száma referencia tartományon belüli, vérzésveszély nem áll fent. A vérelemzkeszámra befolyással lehet fennálló fertőzés, gyógyszer (mellék) hatás is. Ezek a laborétékek teendőt nem igényelnek!

Kérdés: 2011. március 01., 10:04; Megválaszolva: 2011. március 04., 21:55
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vérkép
Tisztelt Címzett! Orvosi vizsgálaton vettem részt ahol nem kaptam meg az alkalmas minősítést, mivel a thrombocyta számom nem érte el a minimumot....
Trombocitaertek
Jo napot mar multkor jeleztem maguknak kerdesbe azota voltam haziorvosnal o beutalt hematologiara de csak majus 3 ra kaptam idopontot es picit aggodom 103 a...
Tro! bocita ertek
Magas thrombocyta szám (2)
Kedves dr. Ujj Zsófia Ágnes! Előző levelembol kimaradt az alap betegségem, ami az asthma bronchiale, illetve.thyreoidectomia totál műtét történt...