• Thrombocyta csökkenése segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő! másfél éve műtöttek 6-szor,és gyomor rezekciót csináltak fekély miatt,ami vérzett.Azóta hál istennek teljesen jól vagyok,minden értékem normális,kivéve a thrombocytát ami jelenleg 114.Ez az érték majd egy éve 154 volt még.A műtéteim során rengeteg vért kaptam.Ez a csökkenés várhatóan megáll,illetve van-e rá valami kezelés,vagy mit tudok tenni,mert kissé aggaszt.Aki műtött azt mondta ez enm igényel semmi különösebbet még.Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Molnár Anna válasza a thrombocyta témában

        Kedves Kérdező! Az Ön trombocyta száma referencia tartományon belüli, vérzésveszély nem áll fent. A vérelemzkeszámra befolyással lehet fennálló fertőzés, gyógyszer(mellék)hatás is. Ezek a laborétékek teendőt nem igényelnek!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 01., 10:04; Megválaszolva: 2011. március 04., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés