• Hemoglobin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendszeres véradó vagyok,96-véradásom van.Minden alkalomal problémamentes voltam.Az utobi véradásonál,már a hemoglobin szintem alacsony vot mondhatnám a határon.Mostani véradásom nem sikerült mivel a hemoglobin szintem alacsony volt,133/39.Kérem tanácsukat .Megjegyzzem, egy éve voltam epekö operáláson laproszkopos modszerel.Az elöt is meg azota is jelen van egy erös kisugárzo fájásom a hát bal bordái alat,mejek elöre sugároznak,szintén a bal hasi tájba oj égetö érzésnek tünik.Kérm tanácsukat lehet össze fügösség az esetek közzött. Tisztellettel.László.

        Dr. Boros Miklós válasza a anaemia témában

        Tisztelt Kérdező! Meg kell nézni a vasanyagcserét, széklet vér vizsgálat és mellkas röntgen szükséges. Keresni kell az alacsony hemoglobin okát. A műtét nem lehet oka.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 21., 01:21; Megválaszolva: 2011. január 23., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés