Syncumar

Üdvözlöm. Azt szeretném megkérdezni, hogy Syncumar szedése mellett lehet-e masszíroztatni. 2 éve szedek felváltva napi 2-3 mg.Syncumart és karácsonyra Thai test vagy talp masszázs jegyet kaptam ajándékba.Szeretném tudni, hogy nekem ezt szabad-e. A választ előre is köszönöm. Ági

Dr. Csuth Ágnes válasza vérhígító témában

Kedves Ági!

Ellenjavallt a masszázs.

Kérdés: 2010. december 27., 20:35; Megválaszolva: 2010. december 28., 19:05
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Sűrű vérre jó a glinko biloba?
Kedves doktornő. Édesapámnak sűrű a vére és érszűkülete volt már a lábában és a fülében. Lábát kétszer műtötték értágító hálót...
Veralvadas
Vérszegénység jelei
Szénhidrát és fehérje szedése
Vérképben eltérések