Hematologia-Leiden vs. Clostilbegyt

Üdvözlöm! Habituális vetélő vagyok sajnos, kezelt hypothyreosisom van, illetve leiden heterozygota vagyok. A kérdesem az lenne, hogy a nőgyógyászom clostilbegyt tablettát írt fel nekem, és nem tudom szükséges-e e mellé heparin injekció a leiden miatt. Végülis ez mégiscsak hormon tartalmú gyógyszer..Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a leiden témában

Tisztelt Érdeklődő! Ha nincs egyéb rizikófaktora és nem volt 1 éven belül trombózisa, nem kell a heparin injekció. Viszont megfontolandó az adása, ha sikerülne teherbe esnie, mivel a terhesség önmagában is növeli a trombózis kockázatát.

Kérdés: 2010. augusztus 13., 00:21; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 16:18
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Nagy lehet a baj? 2.
Nyirokcsomó megnagyobbodás okai mi...
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény
Nagy lehet a baj?