• Repülővel utazás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kORÁBBAN MÉLYVÉNÁS TROMBÓZISOM ÉS TÜDŐEMBÓLIÁM VOLT AZÓTA SYNKUMÁRON ÉLEK. rOKONAINK AMERIKÁBA INVITÁLNAK, DE NEM MEREM VÁLLANI A REPÜLŐ UTAT. mI A VÉLEMÉNYE ERRŐL. üDVÖZLETTEL.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mélyvénás trombózis témában

        Kedves Asszonyom! Syncumarral, fáslival, rendszeresen sétálgatva (kb. óránként) az útra vállalkozhat. Természetesen mielőtt elindulna a gondozó orvossal (hematológus vagy háziorvos) konzultáljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 16., 13:30; Megválaszolva: 2010. július 17., 17:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés