• Mélyvénás trombózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor!

        Labfejtol felfele haladva a kulso bokaban ugyszinten sipcsont, vadli, terdhajlat "vandorlo" feszulo eros fajdalmat erzek ami indonkent az alkarom belso felen konyektol a csuklomig nyilal, ami folyamatos dagadassal jar.Nem igazan terhelem (bar harom hagyma szeletelese utan bedagadt).Szamomra erthetetlen.

        Magas vernyomasra co aprovel-t szedek reggel, este estulic-ot.Cukorszintem emelkedett dietaval karbantarom.

        Elore is koszonom a segitseget

        Tisztelettel:Sz. Ildiko

        WEBBeteg szakértő válasza a mélyvénás trombózis témában

        Kedves Ildikó!

        A féloldali végtagduzzanat és fájdalom utalhat mélyvénás trombózisra, emiatt mindenképpen indokolt az orvosi vizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-01 09:38:28; Megválaszolva: 2010. március 01., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: