• Spontán fogínyvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Gyakran, mindenféle hatás, erő stb. nélkül spontán vérezni kezd erőteljesen a fogínyem.Fogorvos nem tudja miért, a háziorvos sem. Szédülés az előjele, és voltam már vérvizsgálaton: több a fehérvérsejt, mint a vörös. A fejfájás ambulancián sem tudják az okot. Hová forduljak, és mi lehet ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzékenység témában

        Kedves Kérdező!

        Egy hematológiai szakrendelésre kérjen beutalót, ha fogászati oka nincs, lehet az oka fokozott vérzékenység.


        Dr. Szűcs Miklós
        urológus-andrológus Itt kérdezhet

        Dr. Szűcs Miklós

        Kérdés: 2010-02-24 10:36:42; Megválaszolva: 2010. február 24., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Doktornő 38 éves vagyok és igazándiból semmi bajom sincs általában soha. Rendszeresen járok mellszűrésre, melanóma szűrésre, rákszűrésre nagyon figyelek magamra. Egy bajom van refluxom van ami rengeteg gondot okoz,torok-és...