Thrombocytosis - Litalir helyett Thromboreductin

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon köszönöm előző kérdésemre adott válaszát.

Párom kezelőorvosa a Litalir kapszulát Thromboreductinra cserélte, azt mondta, ennek nincs hatása a férfi fertilitásra. Szeretném megtudni, tényleg így van-e, illetve hogy ezzel az új gyógyszerrel mikor próbálkozhatunk újra a gyermekvállalással?

Segítségét előre is köszönöm!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza férfi nemzőképesség témában

Tisztelt Érdeklődő!

A Thromboredutin a legjobb tudomásom szerint nem károsítja a férfi nemzőképességet, így jó választásnak tűnik.  Mindenesetre, a hosszú ideig alkalmazott Litalir kezelés miatt legalább még 6 hónapig ne próbálozzanak terhességgel, illetve utána is indokolt volna egy ismételt andrológiai vizsgálat.Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus

Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus
Kérdés: 2009. július 20., 11:16; Megválaszolva: 2009. július 20., 11:16
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Ferritin magas
Szájfeltöltés Marfarin mellett
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint