Menstruáció késleltetése trombózisra való hajlammal

Sajnos trombozisra való hajlamom miatt nem szedhetek fogamzásgátló tablettát. Azonban szeretném késleltetni a menstruációmat. Hallottam olyan gyógyszerekről, amiket ilyenkor tudnak adni, viszont nem tudom, hogy az én esetemben lehet-e ilyen gyógyszer szedéséről szó. Ebben szeretném segítségüket kérni! Fontos lenne!

Előre is köszönöm.

Dr. Farkas Ágnes válasza menstruáció eltolása témában

Kedves Hölgyem!

Ezek a gyógyszerek hormontartalmú készítmények, ezért hasonló ok miatt ez sem ajánlott, mint a fogamzásgátlók. A fokozott trombózisra való hajlamnak azonban van enyhébb változata is, így hematológustól, és nőgyógyásztól is megkérdezheti, akik a lelteit pontosan ismerik.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 17:01 ;Megválaszolva: 2009. július 10., 17:01
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Heterozygota
Vérkép elemzés
Vas,ferritin
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt