• Börszin változás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kicsi ütésre vagy nyomásra, a kezemen nagy lila folt keletkezik.szeretném megtudni hogy mitöl van ez, hova forduljak ezzel a promlémával?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrvérzés témában

        Kedves Kérdező!

        A háziorvosát keresse fel először, hogy laborvizsgálatot végezzen (vérkép, véralvadási panel). Ha eltérést talál, hematológushoz fogja küldeni. Addig is szedjen C-vitamint, ami erősíti az erek falát, hiszen ez is okozhatja  a panaszokat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 11:26:00; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: