• Lehetek-e véradó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Laboratóriumi leletek alapján valamikor áteshettem hepatitis A vírusfertőzésen.Hangsúlyozom, hogy laboratóriumi leletek alapján, mert sem besárgulva nem voltam, sem kórházban nem feküdtem emiatt.Lehetek e ettől véradó?

        WEBBeteg szakértő válasza a véradás témában

        Kedves Érdeklődő!

        A hepatitis A fertőzés vérrel nem terjed, így Ön ettől a pozitív szerológiai lelettől függetlenül nyugodtan lehet véradó.

        Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus


        Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 18:16:18; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések