• Controll

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Kérem segítsen nekem abban, hogy egy ALL-ben szenvedő gyermeknek aki márcsak controllra jár kell-e évente valamilyen összefogó vizsgálat? Illetve arra lennék kíváncsi, hogy 5 év leteltével szoktak-e csinálni egy összefogó vizsgálatot?

        Válaszát köszönöm, Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a vizsgálat témában

        Kedves Gabriella!

        Tudtommal nagy összefogó vizsgálatot 5 év után nem szoktak végezni. Az évenként egyszeri kontrollvizsgálaton vérképellenőrzés történik, amennyiben nincs panasz. Ha panasza van a gyermeknek, akkor egyéb vizsgálatok is szóba jönnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 14:49:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: