• Szedhetem-e még az aspirint?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Múlt héten kedden voltam Nyíregyházán a haemotológiai szakrendelésen és most szerdán küldött el még egy vérvételre, mert magas a tromboszcita számom : 969  ( a csontvelővizsgálat előtt ) ami csak egy hónap mulva lesz kész. Az lenne a kérdésem, hogy akkor most minden nap folytathatom-e a napi egy szem Aspirin szedését mindaddig mig kész nem lesz az eredmény? Ha kész lesz akkor hívjam fel Önt Nyíregyházán, vagy Debrecenben? Köszönöm ha válaszol nekem.

        Tisztelettel: Orosz Zsoltné

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Üdvözlöm!

        Az Aspirint szedje tovább nyugodtan, és keddi napon egy hónap múlva várom Nyíregyházán.

        Viszontlátásra: Dr. Miltényi Zsófia hematológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-26 19:23:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 07:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés