• Édesapa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő.holnap leszv csak kész az eredmény .mint irtam édesapám kronikus mieloid leukémiában szenved.kezdeti állapotban.az lenne a kérdésem ha rendben reagál a kezelésekre akkor tünetmentessé vállhat? ha rendben lesz minden mennyi isje van hátra?

        WEBBeteg szakértő válasza a leukémia témában

        Üdvözlöm!

        Amennyiben kezdeti állapotban (krónikus fázisban) van, úgy gyógyszeres kezelés hatására tünetmentessé válhat, rendszeres vérképvizsgálatra kell majd járnia. A túlélési esély egyre jobb ebben a betegségben, köszönhetően az új gyógyszereknek, kb. 8-10 év.

        Dr. Miltényi Zsófia haematológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-28 09:34:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés