Laboreredmény

Kedves Doktornő! Nemrégen kiderült,hogy autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van,ami párosul refluxal,és epekővel. És ráadásként 7napja extra ütéseim is voltak,ami miatt nem nagyon ettem,és keveset ittam,és néha neboviolt szedtem rá. Szörnyen stresszes időszakom ez most. Elmentem egy laborra a pajzsmirigykontroll miatt,és megijedtem a véreredményen. Szeretném kikérni a véleményét erről. Azért ide is írom hátha nem látszódik rendesen. Vérsüllyedés nekem 3. (0-25) Monocita nekem 9,5 (2-8 ig írják) Vörösvérsejtszám nekem 5,4 (4,1 - 5,1ig jó) Hemoglobin 154 (153ig jó) Trombocitaszám 467 (450ig jó) Nagyon rettegek,hogy ez valami nagyon komoly bajt jelez. A pajzsmirigyem sincs beállítva. Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza pajzsmirgy témában

Kedves Kérdező!

Ezekkel semmi nincs. A pajzsmirigy értéket ugye nem látom, a panaszait okozhatja az, ha nem rendezett a hormonszint! Ezekkel nincs teendő.

Kérdés: 2021. augusztus 06., 14:01; Megválaszolva: 2021. augusztus 08., 22:11
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Norcolut 5 mg
Jó napot kívánok! A nőgyógyászaton Norcolut 5 mg tablettát kaptam menstruáció előtti barnázásra! 10 napig 2*1 kell szednem! Elolvastam a beteg...
Lehetséges, hogy limfómám van?
Tisztelt Orvos! Szeretnék érdeklődni, hogy van e okom aggódni, hogy esetleg limfómám van? Pajzsmirigy Uh-ra mentem el, mivel a TSH szintem magas...
Vizelési zavarokra még milyen...
Limfóma betegség, lázcsillapítás
Lila foltok