Van teendo?

Tisztelt Doktornő! Április 8-án kaptam meg az első astrazeneca oltásomát. Előtte 2 nappal és utána 2 nappal szedtem napi 1 aspirin protectet. (tudom, hogy felesleges volt, abba is hagytam) Oltas utan 1 nappal 3 db ilyen kis piros pöttyöt vettem észre magamon. Haziorvosommal konzultaltam ma aki azt kérte uveg lappal nyomjam meg, nézzem meg eltunik e. Ugy láttam nem. Kesobb ezt megismeteltem, akkor azt láttam hogy nyomásra halvanyodik, majd ha leveszem róla az üveget akkor visszaerosodott a színe. Nem faj, nem viszket. 2 a bal karomon, 1 a jobb karomon van. Van ezzel teendőm? Lehet ez a verrög képződés első jele, vagy lehet már késő is? Szükséges egy d dimer vizsgálat? Mellékelek róla egy kepet: https: //kepkuldes.com/images/af1fdbc9d7a125c32dd58981aac3a63a.jpg Valaszat koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Nem, nem vérrög jele. Szerintem semmi. Nem, nem kell D dimer! LEhet pont az Aspirintől volt.

Kérdés: 2021. április 13., 18:04; Megválaszolva: 2021. április 14., 09:06
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vérrögképződés veszélye
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy Betagen vagy Cognit orvosságok szedése elősegítheti-e vérrögképződést és...
Terhesség - véralvadási paraméterek
Tisztelt Doktornő, 11 hetes terhes vagyok, decemberben volt egy missed ab.-m az 5. héten. Jelenleg nincs panaszom, de a laboreredménynél az alábbiakat...
Vashiány és Koronavírus oltás
Leiden heterozigota és Covid
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás