laborlelet-értelmezése

Kedves Doktornő! Kérem segítsen laborleletemben található eltérések okának megértésében.Leletemben 5db csillag volt, ezekre lennék kíváncsi.Zárójelbe írom a labor referenciatartományát) . Granulocyta 43,60 (50,00-70,00) , Eosynophyl 7,10 (<6,00) , Direkt Bilirubin 4,5 ( (<4,3) , LDH 488 (200-480) , CK 224 (<167) . Márciustól májusig 4 antibiotikum kúrát kaptam távgyógyításban hurutos köhögésre. Azóta több vizsgálaton vagyok túl. Tüdőröntgen, gégészet Covid-teszt,vérvétel (májusban) mind negativ volt eddig. Másfél hónapja elöntött a sav, eddig nem volt ilyen problémám, a gasztroenteorológus Pantoprazolt adott emelt dózissal,. 10 napja a kezemen és a könyökömön hólyagok lettek a bőrgyógyásztól kenőcsöt kaptam rá. Azóta ez múló félben van. Gyakran előfordul, hogy 37-37,4-re is felmegy napközben a hőmérsékletem. Reggel és eset normál a hőmérsékletem. Életemben nem jártam ennyit orvoshoz, mint ebben a félévben, kezdek nagyon aggódni. Házi orvosom szerint hívjam fel a lázambulanciát. Ön is ezt javasolja. Ebben a vírusos helyzetben, ha lehet, csak indokolt esetben mennék a kórházba. (Eddig szedtem fél tabletta Tanidont de háziorvosom az alacsony vérnyomásom miatt leállította szedését egy hónapja (ma délelőtt 109/63/67 délután 121/72/53) Köszönöm a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza labor témában

Kedves Kérdező!

Nem tudom mi az a láz ambulancia. Infektológia? A labor érdemi eltérésn nem mutat. Belgyóhgyászatra lehet menni, vagy háziorvosnál labort ellenőrizni. A bőrtünet allergia nem lehet?

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2020. szeptember 05., 16:41; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 08:16
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Lelet értelmezés
Tisztelt Doktor nő! Egy rutin vérvételen vettem részt mert hònapok òta fáradtnak, erőtlennek érzem magam s hullik a hajam. Sok volt a stressz is...
Labor eredmény
Tisztelt Doktornő, Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz. Évek óta a labor eredményemen egyes értékek az alsó határtérték alatt vannak. ...
Labor érték eltérés
Tisztelt Doktornő! Múlt héten voltam neurológiai vizsgáltaon akaratlan izomrángások miatt ahol készűlt vérkép. Ma felhivott a neurologus doktorn{...
Leukémia?
Üdvözlöm.A teljes vérképemre azt mondták hogy rossz de nem küldtek tovább.Neutrophil: 2.54,Basophil: 0.05 ,Eosinophil: 0.19,Lymphocyta: 2.51,Monocyta:...
Időszakos tompaság
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Kb 2 hónapja érzem, hogy időszakosan, akár egész napra is tompaság, enyhe fejfájás szem felett, kedvetlenség...