• Ez leukémiára utaló laborérték ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő ! Agyi Mr vizsgálat MIATT A KONTRASZTANYAG MIATT VÉRVIZSGÁLATRA KÜLDTEK.Az eredményt ma kaptam meg,és vannak eltérések,de semmi konkrétumot nem mondtak,csak ,hogy Hematológushoz menjek el.A fehérvértest szám 14.4 A vörösvértest szám 5.2 A hemoglobin 161 A hematokrit 46.9 A trombocita 574 Alkalikus foszfatáz 127 Össz koleszterin 5.80 Számított LDL koleszterin 3.76 CRP 3.2 . Nem szedek semmilyen gyógyszert,csak d vitamint,az agyi Mr azért kell rendszeresen,mert az agyvíz elfolyását nézik Most viszont vannak furcsa tünetek,mint fejfájás reggel,hirtelen hányás,bénultság ,és személyiségzavar,és aluszékonyság ez már a napi 16 órát jelenti

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a thr témában

        Kedves Kérdező! Ez alapján nem lehet semmit mondani, mi lehet. Meg kellene ismételni, a fehérvérsejtszám lentebb megy e, illetve thr is. Két héttel később legyen egy kontroll labor, ha változatlan menjen el hematológushoz.


        Kérdés: 2020. július 15., 15:37; Megválaszolva: 2020. július 16., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.