Bevérzések a lábon 2

Kedves doktornő, Én írtam az előző kérdésben, hogy kisebb purpurák szoktak megjelenni a lábamon. De ahogy írtam ez legalább 2 éve így van. Régen sokat pánikoltam emiatt, hogy biztos leukémiám van és attól van, azért félévente csináltattam vérképet, és a trombocitaszámom mindig normális volt hiába voltak ezek a purpurák. A legutóbbi vérképem kb. 8 hónapja készült. Csatoltam. Ha nincs komolyabb eltérés a vérképen, akkor kizárható a ttp? A háziorvosomnak már elege van belőlem, ezért ha nem muszáj nem kérnék újabb beutalót, vérvételre: )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza ttp témában

Igen. Nincs TTP, nem is tudom hogy merült fel. Nincs gondolom veseelégtelenség és idegrendszeri tünetek, mert akkor intenzív ellátásban részesülne. Szóval biztos nincs.

Kérdés: 2020. június 09., 03:23; Megválaszolva: 2020. június 09., 18:48
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Labor érték.
Schönlein Henock purpula
Fogamzásgátló szedése MTHFR gén...