• Bevérzések a lábon 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő, Én írtam az előző kérdésben, hogy kisebb purpurák szoktak megjelenni a lábamon. De ahogy írtam ez legalább 2 éve így van. Régen sokat pánikoltam emiatt, hogy biztos leukémiám van és attól van, azért félévente csináltattam vérképet, és a trombocitaszámom mindig normális volt hiába voltak ezek a purpurák. A legutóbbi vérképem kb. 8 hónapja készült. Csatoltam. Ha nincs komolyabb eltérés a vérképen, akkor kizárható a ttp? A háziorvosomnak már elege van belőlem, ezért ha nem muszáj nem kérnék újabb beutalót, vérvételre :)

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a ttp témában

        Igen. Nincs TTP, nem is tudom hogy merült fel. Nincs gondolom veseelégtelenség és idegrendszeri tünetek, mert akkor intenzív ellátásban részesülne. Szóval biztos nincs.


        Kérdés: 2020. június 09., 03:23; Megválaszolva: 2020. június 09., 18:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: