• Laboreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 5 hete küszködöm “ugató”, kruppos-jellegű köhögéssel, mely kezdetben száraz, illetve később produktív volt, mostanra ismét származnak mondanám! Egyéb tünetem, láz, nehézlégzés, mellkasi fájdalmam nem volt! Háziorvosi javaslatra antibiotikum kúrát csináltam, először Azit, majd Moxibiotot szedtem be, Theospirex, valamint ACC 600, majd Mucopront kíséretében, Cetririzint esténként! A köhögés sajnos még mindig nem múlt el! Mellkas rtg negatív, hallgatózásnál nem hallottak semmit! Labor, vizelet eredményben különös eltérések nem voltak, viszont NRBC emelkedett értéke (0,100) rendkívül zavar! Szeretném megkérdezni, hogy lehet e ilyen esetben valamilyen hematologiaia, vagy immunologiai betegségre gondolni, mivel meg egész életemben összesen nem kohogtem ennyit és felek tőle, hogy komolyabb dolog van a hatterben? Mellékelve küldöm a laborom eredmenyet! Válaszát előre is koszonom!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nrbc témában

        Kedves Kérdező! Nincs jelentősége, főleg önmagában, majd lehet ellenőrizni, amikor a panaszai megszűntek. Feltehetően akkor rendeződik, ha nem akkor max. perifériás kenetet nézni. Szerintem nem lesz gond.


        Kérdés: 2020. április 13., 19:49; Megválaszolva: 2020. április 15., 07:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.