• Habituális vetélés lehetséges okainak vizsgálata

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Korábbi házasságombol született egy egészséges lanyom. 2016 óta probalkozunk jelenlegi férjemmel. 2016/17-ben két missed ab-om volt műszeres befejezéssel. 2018-ban egészséges lánygyermekunk született.Egy hete sajnos szintén misses ab lett a terhesség vége, melyet műszeres befejezés zárt le. Az lenne a kérdésem, hogy egy hematológiai vizsgálat adhat magyarázatot, esetleg tárhat fel olyan rejtett betegségeket esetükben, vagy ha hematológiai okai lenne a habituális vetélésnek, akkor 2018-ban nem sikerült volna a lányunk?? Röviden:Ön szerint ha vetélések között születik baba, akkor attól még lehet valami hematológia oka? Endokrin vizsgálat nem tárt fel okokat, szervi akadály nincs, férjem vizsgalati eredményei szintén rendben. Válaszát előre is köszönöm! Melinda

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vetélés témában

        KEdves MElinda! Elvileg antifoszfolipid szindróma lehet, de még a trombofiliát is ki szoktunk újra zárni, igen.


        Kérdés: 2020. február 26., 09:29; Megválaszolva: 2020. február 28., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Dr.nő! Szeretném a segítségét,tanácsát kérni a köv.-ben:Panaszaim tavaly nyáron kezdődtek,mindkét combomba izomláz szerű fájdalom,gyengeség,bal karom leakart szakadni,annyira fájt.Ez akkor elmúlott,majd október végén iszonyú...