Habituális vetélés lehetséges okainak vizsgálata

Tisztelt Doktornő! Korábbi házasságombol született egy egészséges lanyom. 2016 óta probalkozunk jelenlegi férjemmel. 2016/17-ben két missed ab-om volt műszeres befejezéssel. 2018-ban egészséges lánygyermekunk született.Egy hete sajnos szintén misses ab lett a terhesség vége, melyet műszeres befejezés zárt le. Az lenne a kérdésem, hogy egy hematológiai vizsgálat adhat magyarázatot, esetleg tárhat fel olyan rejtett betegségeket esetükben, vagy ha hematológiai okai lenne a habituális vetélésnek, akkor 2018-ban nem sikerült volna a lányunk? Röviden: Ön szerint ha vetélések között születik baba, akkor attól még lehet valami hematológia oka? Endokrin vizsgálat nem tárt fel okokat, szervi akadály nincs, férjem vizsgalati eredményei szintén rendben. Válaszát előre is köszönöm! Melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza vetélés témában

KEdves MElinda!

Elvileg antifoszfolipid szindróma lehet, de még a trombofiliát is ki szoktunk újra zárni, igen.

Kérdés: 2020. február 26., 09:29; Megválaszolva: 2020. február 28., 09:02
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
TROMBÓZISHAJLAM EREDMÉNY
Tisztelt Doktornő! 2017-ben egészséges kislányom született! 2018.-ban 18 hetes terhesen elvetéltem perforált vakbél miatt! Egy évet vártunk 5...
Habab eredmény - Ez állhat a...
Tisztelt Doktornő, Már egyszer kérdeztem Öntől és nagyon hamar tökéletesen kielégítő választ kaptam. A komplett trombózis panelem és...
Többszörös vetélés miatti...
Tisztelt Doktornő, 2 vetélést követően (5 hetes spontán) csináltattam meg jó pár vizsgálatot. Az alábbiak értékelésében tudna nekem...
Limfóma betegség, lázcsillapítás
Lila foltok