• Vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Édesabyám vekerült a sürgősségire,kiugrott a vérnyomása,nem dohányzik,egészséges életet él.Amikor kiengedték az orvis azt mondta nincs probléma valószinű a stressz.De a laboreredményében vastagon van szedve 4 eredmény.FVS:13.95 a határérték: 10.80 ig jó MONO:9.2% határérték: 9.0 ig jó Neut:8.93 határérték: 7.70 ig LYMp:4.24 határérték; 3.10 MONO:1.29 határérték: 0.90 Nagyon félek nézegettem az interneten lehet,hogy anya leukémiás? Miért mondta a Doktor úr hogy nincs gond? Nagyon várom válaszát!Köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Ez lehet csak egy sima bakteriális fertőzés, két hét múlva kontroll vérkép eldönti háziorvosnál


        Kérdés: 2020. január 28., 20:23; Megválaszolva: 2020. január 31., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Dr.nő! Szeretném a segítségét,tanácsát kérni a köv.-ben:Panaszaim tavaly nyáron kezdődtek,mindkét combomba izomláz szerű fájdalom,gyengeség,bal karom leakart szakadni,annyira fájt.Ez akkor elmúlott,majd október végén iszonyú...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos